Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen

Nationaal Park de Loonse en Drunense DuinenAfgelopen weekend ben ik per fiets naar Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen tussen s’-Hertogenbosch en Tilburg geweest. Het initiële plan was een aantal bezoekjes brengen aan verschillende tuincentra voor de zoektocht naar exclusieve waterornamenten voor de tuin van mijn ouders. Natuurlijk kon ik het niet laten om ook even naar een van de weinige nationaal parken van Nederland te fietsen. Het resultaat was een rustgevende middag en prachtige aankoop.

Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen

Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen ligt tussen twee steden. Het hoofddoel was natuurlijk een bijzonder waterornament te regelen, maar daarnaast heb ik prachtige foto’s gemaakt van de Drunense duinen. Ik heb mijn fiets tegen een eeuwenoude boom geplaatst en heb één hele middag in het nationaal park vertoeft. De geur van zand en bomen geven een rustgevend gevoel en ideaal om een middag helemaal te ontspannen.

Op reis voor exclusieve waterornamenten

Na de middag in de Drunense Duinen heb ik mijn weg voortgezet naar de eerste tuincentra in de buurt van s’-Hertogenbosch, Eliassen Home & Garden Pleasure genaamd. Het doel was immers verschillende tuincentra te bezoeken voor exclusieve waterornamenten. Mijn ouders zijn namelijk bezig met het inrichten van een (unieke) tuin en daar hoort natuurlijk ook een waterornament bij! Ik heb één weekend uitgetrokken om diverse tuincentra in de omgeving van Tilburg en s’-Hertogenbosch te bezoeken.

Bij Eliassen Home & Garden Pleasure had ik keuze uit 300 verschillende waterornamenten. De watervrouwen trokken direct mijn aandacht wegens het karakteristieke vrouwenfiguur en prachtige natuursteen. De beelden zijn absoluut niet goedkoop maar de investering helemaal waard. Ik liet een foto zien aan mijn moeder waarna ze direct met de auto een exemplaar kwamen ophalen. Het beeld vormt momenteel het hart van onze nieuw ingerichte tuin.

Kortom, ik heb een heerlijk weekend gehad in de Dunerse Duinen en heb tevens mijn ouders blij gemaakt!