Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Mijn visie op de toekomst

Mijn visie op de toekomst Sinds enkele maanden heb ik mijn diploma voor de opleiding: ‘Administratief Medewerker’ aan het ROC afgerond. De rede dat ik deze opleiding en bijbehorende cursussen heb gevolgd komt omdat het onwijs veel mogelijkheden biedt voor een (goedbetaalde) baan. Ieder groot bedrijf heeft namelijk mensen nodig om functies als receptioniste, baliemedewerker of (algemener) administratief medewerker te bekleden. Lees meer over mijn verhaal!

Een toekomst als administratief medewerker

Zoals de titel van deze pagina al laat weten heb ik mij een toekomst als administratief medewerker voorgenomen. Hiervoor heb ik 1.5 jaar geleden meerdere cursussen moeten volgen bij het ROC in Amsterdam. Tijdens de opleiding heb ik alle basisvaardigheden en kennis opgedaan zodat ik in slechts één jaar klaargestoomd kon worden voor het echte leven. Het kost een hoop energie, tijd en geld wat ik op dat moment helaas niet aan nog een rondreis door Afrika kon besteden :'(. Maargoed, dit had nu even prioriteit.

Op dit moment zit ik midden in het sollicitatieproces hetgeen wel even tijd kost. Ik wil namelijk mijn CV en motivatiebrief helemaal in orde hebben. Hiervoor raadpleeg ik vaak mijn oudere zus of neem ik een kijkje naar voorbeeld motivatiebrieven op het internet. Ik heb al een aantal handige tips en adviezen gelezen over het schrijven van een goede motivatiebrief als administratief medewerker welke je via de hyperlink kan inzien.

Waar wil je aan de slag als administratief medewerker?

In principe maakt het mij niet uit bij welk bedrijf het is, zolang er maar een prettige werksfeer heerst. Dus, vriendelijke collega’s, aardige baas en schappelijke werktijden.

Mijn vriendinnen werken al een tijdje in dit vak en komen soms gierend en brullend terug van werk omdat ze leuke events en feestjes op het werk hebben gehad. Zoiets wil ik ook! Daarnaast moet het salaris ook een beetje decent zijn hahaha. Kortom, ik ben veeleisend maar vastbesloten dat het gaat lukken!