3 tips voor het vastleggen van je vakantie

Ga jij binnenkort op vakantie, dan is de kans vrij groot dat je iedere dag tientallen foto’s maakt. Met de hedendaagse techniek van onze smartphone, hebben we namelijk de fotocamera altijd bij de hand. Vooral tijdens een dagtripje is het daarom leuk om het nodige vast te leggen, zodat je er naderhand een fotoboek van kunt maken, maar daarover later meer! Om je een idee te geven hoe jij ervoor zorgt dat je je vakantie kunt vastleggen, hebben we een aantal handige tips voor je.

Houd een reisblog blij

Foto’s zijn natuurlijk fantastisch, maar hoe leuk is het om rondom deze foto’s ook een reisblog bij te houden van alles wat je de hele dag doet. Dit hoeft natuurlijk geen heel verhaal te zijn, maar een aantal zinnen is vaak al meer dan genoeg. Wat je ook kunt doen, is je telefoon gebruiken als opnameapparaat. Zo hoef je helemaal niets te onthouden en spreek je gewoon even wat in. Dit kun je dan vervolgens later op je kamer verder uitwerken. Je zult zien dat dit je vakantiekiekjes nog meer kracht bijzet, dan wanneer je alleen wat foto’s maakt.

Maak een fotoboek

Een telefoon vol foto’s is natuurlijk ontzettend leuk, maar hoe vaak kijk je deze nog terug? Sterker nog, de kans dat je er nooit meer naar omkijkt, die is relatief groot. Wat je namelijk vaak ziet, is dat de foto’s op de telefoon blijven staan en steeds verder weg worden gedrukte doordat er nieuwe foto’s bijkomen. Gelukkig kun je tegenwoordig heel eenvoudig online een fotoboek maken. Doordat de kwaliteit van een mobiele telefoon goed genoeg is, is het een kwestie van uploaden en de rest wordt voor je geregeld. Je kijkt namelijk veel sneller in een fotoboek, dan dat je je telefoon erbij pakt. Vooral voor anderen is dit erg prettig. Je geeft namelijk niet zo snel je telefoon af.

Herinneringen in je hoofd

Het maken van foto’s is natuurlijk geweldig, maar wat gaat er nu aan de herinneringen die we opslaan in ons brein? Vergeet daarom dus ook niet om tijdens je reis te genieten van alles wat je ziet. Het terugkijken van foto’s is natuurlijk mooi, maar het ophalen van herinneringen is natuurlijk nog vele malen mooier. Dus twijfel je nog over het feit hoe je je vakantie het beste kunt vastleggen, dan is een telefoon eigenlijk het enige wat je nodig hebt.