Camping de Vijverhof

Als je even helemaal tot rust wilt komen tijdens je vakantie, dan hoef je beslist de landsgrenzen niet over. Dan volstaat een vakantie op Camping de Vijverhof, gevestigd in het plaatsje Ommeren. Camping de Vijverhof ligt midden in de prachtige natuur en de camping staat ook bekend als SVR Camping Betuwe. De camping ligt ingeklemd tussen de rivieren de Waal en de Linge, midden in het prachtige Rivierengebied dus.

Schoolvoorbeeld van een natuurcamping

Camping de Vijverhof is het schoolvoorbeeld van een natuurcamping. Jong en oud kan zich er uitstekend vermaken. Je ervaart de rust die de natuur uitstraalt en geniet ook zeker van de schoonheid van de natuur. Want die is er ongeëvenaard mooi. Dat in combinatie met de activiteiten rondom de camping maakt deze geschikt voor zowel jong als oud. Over natuur gesproken; naast de camping is een speciale schapenfokkerij gevestigd. Kinderen mogen altijd helpen om de dieren op die boerderij te verzorgen. En zo speelt de natuur in de breedste zin van het woord de hoofdrol op camping de Vijverhof.

Huur er een stacaravan

Uiteraard kun je gewoon met je eigen caravan naar camping de Vijverhof komen, je kunt er echter ook een stacaravan huren. Je komt dan in een stacaravan die volledig ingericht is en ruimte biedt aan tussen de vier en zes personen. Bovendien worden er op de camping ook chalets en blokhutten verhuurd en is ook Het Achterhuis, een echt vakantiehuis, een prima alternatief. Ook het huis is compleet uitgerust en biedt alles wat je thuis ook vindt. Kom je gewoon met de eigen caravan dan weet je een ding zeker: je krijgt een royale staanplaats op een tegelplateau, 6 ampère elektriciteit en een aansluiting op de riolering. Je wordt altijd zeer gastvrij ontvangen in Ommeren. De camping zelf biedt de gasten nog onder meer een koelkast voor algemeen gebruik aan, net als een wasmachine. Het tekent de mensen achter camping de Vijverhof. Gastvrijheid staat hier overduidelijk hoog in het vaandel.

Zondagsrust wordt gerespecteerd

Goed te weten is dat de zondagsrust wel gerespecteerd wordt op de camping in Ommeren. Die dag geldt dus niet als een aankomst- en vertrekdag en bovendien wordt het sanitair dan niet schoongemaakt. Op zondag heerst er volledige rust op camping de Vijverhof. Op alle andere dagen is er voldoende te beleven op de camping. Zo beschikt de camping over een fraaie recreatieruimte, waar altijd iets leuks te doen is voor de jongste campinggasten. Ze kunnen zoals gesteld de boerderijdieren verzorgen en mogen bovendien ook gewoon hun eigen huisdier meenemen naar de camping. Waar vind je dat tegenwoordig nog?

Je verveelt je nooit op camping de Vijverhof

Rondom Ommeren is ook voldoende te zien, de supermarkt is in de buurt en van verveling is nooit een moment sprake. Camping de Vijverhof is het levende bewijs dat je beslist niet altijd de grens over hoeft om te genieten van een heerlijke vakantie. Het is wel zaak op tijd te reserveren. De camping is niet heel erg groot en beschikt over slechts 25 caravanplaatsen.