Drie topbestemmingen om in de winter te genieten

Wie denkt dat je alleen maar in de zomer een heerlijke vakantie met veel zon kunt beleven, heeft het mis. Ook in de maanden dat het hier enorm koud kan zijn, zoals december en januari, zijn er op verschillende plekken prachtige accommodaties te vinden waar jij kunt genieten van heerlijk weer. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen er voor kiezen om heerlijk te overwinteren op een prachtige bestemming. Wij zetten een aantal van deze mooie bestemmingen voor je op een rij.

Curacao

Het eiland Curacao kent vele Nederlandse invloeden maar ligt toch erg ver van Nederland af. Op ongeveer negen uur vliegen, in het noorden van Zuid-Amerika, vind je dit mooie eiland. Curacao was vroeger onderdeel van de Nederlandse Antillen, vandaar dat er veel Nederlands gesproken wordt op het eiland. Je komt er veel leuke en mooie strandjes tegen, in het centrum van Willemstad is het altijd gezellig en verveeld over het eiland kom je de mooiste plekken tegen. En misschien nog wel belangrijker, je hebt er twaalf maanden per jaar kans op goed weer.

Turkije

In het zuiden van Turkije liggen veel mooie badplaatsen. Plekken als Alanya, Bodrum en Antalya zijn erg populair onder liefhebbers van zon, zee en strand. Ook in de wintermaanden kan het hier erg aangenaam zijn. Vanwege de zuidelijke ligging is er hier ook in de wintermaanden een grote kans op zeer aangename weersomstandigheden. Met een relatief korte vlucht, zo’n vier uur, ben je binnen korte tijd op een fijne bestemming. Vraag online een visum voor Turkije aan en geniet van een heerlijke vakantie.

Canarische eilanden

De eilandengroep Canarische eilanden is eigenlijk altijd een goede bestemming. Of je nu in de zomer een heerlijke strandvakantie wil hebben, of in de winter wil ontsnappen aan de kou in Nederland, op de Canarische eilanden kan het altijd. Op de eilanden is het het hele jaar door tussen de 20 en 30 graden, erg aangenaam dus. Je kunt kiezen uit verschillende eilanden, waarvan Gran Canaria en Tenerife de meest bekende zijn.

Heb je geen zin om thuis te blijven in de koude wintermaanden? Geen probleem, deze bestemmingen laten je heerlijk genieten van een fijne winterzon.