Een vakantie cadeau doen? Kies voor een helikoptervlucht!

Het is enorm gaaf om in een helikopter te zitten. Tijdens een rondvlucht zie je jouw omgeving vanuit een geheel nieuw perspectief. Krijg een adrenalinekick door boven de grond alleen of in een klein groepje ‘te zweven’. Wat een vrij gevoel krijg je daarvan! Een helikoptervlucht is bovendien een goed cadeau. Een vlucht is niet alleen een origineel cadeau, maar ook betaalbaar. Ook kan iemand zelf vliegen tijdens een helikopter vliegles.

Goede redenen om een helikoptervlucht cadeau te doen
Lees hieronder een aantal goede redenen waarom je een helikoptervlucht aan iemand cadeau kan geven.

1. Veel mogelijkheden met een cadeauticket voor een helikoptervlucht

Als je een ‘helikoptervlucht als cadeau’ koopt, dan is dit ticket minimaal een jaar geldig. Hoewel er in deze coronatijd tijdelijk geen vluchten worden georganiseerd, kan je wel een cadeauticket aanschaffen. Er kan dan een vlucht ingepland worden wanneer er weer gevlogen kan worden.

Een cadeauticket is bovendien geldig voor vluchten die van veel verschillende locaties vertrekken. Zo vertrekken helikopters vanaf meer dan vijfendertig plekken in Nederland. Van een helikoptervlucht boven Amsterdam, tot aan Groningen. Van Den Haag tot aan Maastricht. Het kan (bijna) overal!

2. Een helikoptervlucht cadeau doen: betaalbaar en onder goede voorwaarden

Een cadeauticket cadeau doen kan prijzig, maar zeker ook betaalbaar zijn! De gelukkige ontvanger van het ticket kan dertig minuten in de lucht doorbrengen. Als je een cadeau wil geven dat niet veel kost, dan kan je ook een kortingscode voor een vluchtticket kopen voor iemand.

Bij het boeken van een helikoptervlucht zijn er geen verborgen kosten en dus kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Het is mogelijk om een annuleringsverzekering bij te boeken. Een annuleringsverzekering houdt in dat de cadeau-ontvanger tot 24 uur voor de vliegdatum zonder opgaaf van reden de vlucht kan annuleren. Bij annulering door slecht weer wordt jouw aangeschafte ticket gratis weer actief voor de gelukkige cadeau-ontvanger.

3. Maak het cadeau extra leuk

Het is ook mogelijk om een gaaf t-shirt  met een helikopter erop kopen. Op deze manier kan jij het cadeauticket feestelijk ‘aankleden’ als jij het aan de gelukkige overhandigt.