Lange vlucht naar je bestemming? Dit neem je zeker mee!

Of je nu voor je werk veel moet reizen of het liefste ieder jaar een vakantie buiten Europa viert, in beide gevallen krijg je te maken met veel vlieguren. Je kent vast en zeker wel het gevoel van een vermoeide huid, een verkrampt gevoel in je vliegtuigstoel of ergernissen van huilende kinderen of een luidruchtige (en onbekende) buurman of buurvrouw. Om je vlucht zo aangenaam mogelijk te maken, vind je hier een aantal essentials die niet mogen ontbreken in je handbagage.

Noise cancelling koptelefoon

Laten we eerlijk zijn, de hoofdtelefoons die je standaard krijgt in het vliegtuig, zijn niet van de beste kwaliteit. Ondanks de inspanningen van degene die ondertitels schrijft, zijn die explosies en vechtscènes op je scherm niet helemaal hetzelfde zonder audio. Neem je eigen noise cancelling koptelefoon met mee en je bent er zeker van dat je ongestoord kunt genieten van films en muziek voor je volgende lange vlucht!

Hand sanitizer

We gaan verder met essentiële dingen om je vlucht net even wat comfortabeler en aangenamer te maken. Het is tijd om te kijken naar essentiële gezondheids- en schoonheidsproducten die ervoor zorgen dat je zich fantastisch voelt wanneer je aankomt op de plaats van bestemming landt. Nummer één essentieel voor lange vluchten is een goed desinfecterend middel. Met zoveel mensen die gedurende een langere periode hoesten, niezen en zelfs gewoon in een afgesloten ruimte ademen, zijn vliegtuigen de perfecte verzamelplaats voor ziektekiemen. Vooral als je met kinderen vliegt, wil je een hand sanitizer toevoegen aan de vliegbenodigdheden voor jou en je gezin.

Nekkussen

Het kan zo zijn dat je al jarenlang weigert om een nekkussen te gebruiken. Zodra je langs een winkel op het vliegveld loopt, lijken deze accessoires er behoorlijk lomp uit te zien en onhandig om mee te nemen. Om het nog maar niet te hebben over hoe je eruit ziet zodra je met een nekkussen gaat boarden of de gate uitloopt. Echter komt er een tijd dat je last van je nek gaat krijgen zodra je op een lange vlucht stapt. Kies daarom voor een compact en een wat kleiner nekkussen. Hierdoor weet je zeker dat deze essential weinig ruimte in beslag neemt en dat je net even wat comfortabeler gaat vliegen. Of het nu een lange vlucht, bus, trein of autorit is, een reiskussen is een echte handbagage essential!