Luxe wellness vakantieparken in Nederland

De wellnessvakantie wordt steeds populairder, ook in de provincies in Nederland zoals Zeeland. Even helemaal bijkomen van het drukke dagelijkse leven, met yoga, hot-stones, lichaamsmassages, sauna’s, stoombaden. Een vakantie in Zeeland staat al gauw in het teken van de prachtige stranden en het vele water voor watersporten en lekker zonnebaden en zwemmen. Maar wat als je dit nou kunt combineren met wellness? Yoga op het strand, bijvoorbeeld bij Domburg. In Vrouwenpolder kan je floaten in warm, zout water, gezond en heerlijk ontspannend. Dit is nog maar het begin van alle ideeën die je kunt doen / ondernemen op een luxe wellness vakantiepark.

Wellnessbungalow in Nederland

Wat nou als je niet eens de deur uit zou hoeven om heerlijk te ontspannen in de warmte? Luxe wellnesswoningen worden steeds populairder en je vindt ze bijvoorbeeld op vakantiepark Hof van Zeeland bij Heinkenszand. De bungalows van type Iris Wellness hebben allemaal een infrarood sauna en een sunshower, dit terwijl de Orchis Sauna een Finse sauna en een zonnehemel of sunshower biedt. Als dit nog niet genoeg is, ligt het vakantiepark dicht bij Goes. Hier kan je als gast van het park niet alleen gratis zwemmen in het Omnium, maar Wellness Goes, uitgeroepen tot beste Wellnessresort van Zeeland, nodigt jullie ook van harte uit. Met uitgebreide saunamogelijkheden, hammam, stoombaden en een uitstekend restaurant kan je hier makkelijk een hele dag genieten.

Totale ontspanning in de natuur

Als je lichaam helemaal bijkomt in de sauna, dan komt je geest bij aan de Zeeuwse Kust. Het geluid van de brekende golven en krijsende zeemeeuwen en de kerkklokken die op de achtergrond slaan. Dit alles terwijl jij lekker in de zon zit en de zoute zeelucht opsnuift. Compleet rustgevend. Een lange wandeling over het strand kan dat ook zijn. Samen met je hond in de branding spelen, op blote voeten schelpen zoeken of als het wat kouder is lekker uitwaaien in de wind. Zoek je meer een beschut plekje? Dan is een wandeling door de duinen een aanrader, ook hier kom je helemaal tot rust in de natuur. Wil jij even ontsnappen aan de drukte van de stad of het hectische dagelijks leven? Kom dan helemaal bij op een vakantiepark in Nederland. Via internet kun je eenvoudig het aanbod vergelijken en direct een boeking maken.

Vergelijk vakantieparken

Er zijn heel veel soorten parken waardoor het soms lastig is om te bepalen wat nu past bij jouw situatie. Gaan er bijvoorbeeld ook kinderen mee? Dan is een binnenzwembad en/of buitenzwembad geen overbodige luxe. Gaan er ouderen mee? Zorg dat dat je kies voor een goed toegankelijk park met voldoende faciliteiten, restaurants en vermaak. Qua ligging is er ook veel te kiezen. Er zijn bungalowparken aan zee of juist in de natuur. Afhankelijk van jouw doel kies je een geschikte bestemming. Qua prijzen vergelijken moet je letten op bijkomende kosten zoals boekingskosten, bedlinnen en een voorkeursplek. Let altijd op eventuele kortingsacties zoals vroegboekkorting of last-minute-deals. Zeker voor luxe wellness vakantieparken kan dat veel geld schelen.